SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Gymnastikens dag 2022
2022-03-13 16:07

 

Årets upplaga av Gymnastikens dag går av stapeln 24 april med temat "Året runt". 

 

Det kommer att vara tre föreställningar under dagen. 

 

9,30, 12.00, 14.00 

 

Första föreställningen (9.30) är avsedd för anhöriga till gymnaster i familjegympan och barngrupperna 4-6 år. Biljetter beställs av respektive ledare.

OBS! Endast förköp till alla föreställningar.
Biljettförsäljning kommer att ske i idrottshallen under vecka 16. Tider meddelas senare. 

 

Biljettpris: 80kr för vuxna och 40kr för barn

 

VÄLKOMNA!

 
Schema för BoU grupperna finns nu utlagt.
2020-08-23 22:27

Vi startar verksamheten v 36.

I början av v 35 (tisdag eller onsdag) kommer de som deltog förra terminen att få mail med viktig information från respektive ledare. 
Även ni som står i kö kommer att få mail med besked och information inom kort. 
 
 
Gymmix start v.36
2020-08-15 18:04
Gymmix startar passen i idrottshallen v.36.
Mer info se gymmix startsida!
Vi har verksamhet igång tillsvidare
2020-03-17 21:39

Det händer mycket i samhället nu och vi får många frågor om verksamheten.
Styrelsen har ikväll haft videomöte där det beslutades att verksamheten fortsätter tills vidare för symptomfria ledare, gymnaster och gymmixdeltagare

Beslutet grundar sig på att RF och Gymnastikförbundet ännu inte ändrat sina rekommendationer och att Folkhälsomyndigheten vidhåller vikten av fysisk aktivitet.


Läget kan dock ändras från en dag till en annan så håll koll på mail, hemsidan och våra sociala medier för information. Enstaka träningar kan även ställas in med kort varsel av respektive ledare om det skulle bli nödvändigt vid tex ledarbrist.


Ang barn och ungdomsgrupperna:
Vi har sett en tydlig minskning av gymnaster på några träningar och påminner om att meddela när man inte kommer.
Detta för att ge ledarna möjlighet att planera på bästa sätt för de som deltar samt eventuellt ställa in om det blir för få deltagare.


/ Tranemo Gymnastikförening.

Angående Coronaviruset
2020-03-14 11:21
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och som vi tidigare informerat berörda grupper om är Gymnastikens dag 2020 tyvärr inställd. 

Vanliga träningar och pass hålls enligt ordinarie schema, med hänvisning till Folkhälsomyndighetens presskonferens där generaldirektören uppmanade till att fortsätta bedriva fotboll/ishockey- andra träningar som vanligt. Det är ett färre antal personer som är tillsammans och smittrisken är liten. Dessutom behöver barn och ungdomar röra på sig.


Men då smittrisken i samhället ändå bedöms som mycket hög vädjar vi till alla aktiva gymnaster, gymmix-deltagare, ledare, instruktörer och vårdnadshavare att inte besöka idrottshallen om du har symtom som irritation i luftvägar, hosta och andningssvårigheter, gäller även vid mildare luftvägssymtom.


Om du har varit på en resa i ett land med pågående smittspridning (enligt Folkhälsomyndighetens definition) eller har kommit i kontakt med nya coronaviruset på annat sätt vill vi inte att du kommer till hallen under 2 veckor efter hemkomst/ kontakt med virus. 


Utöver detta vill vi även uppmana till att vara extra noga med hygienen. 

Följ allmänna hygienråd för att minska smittspridning.


• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.

• Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. 


Vi följer utvecklingen och allmänna råd och rekommendationer från myndigheterna och kommer att hålla våra medlemmar uppdaterade om verksamheten.

Nyheter från våra grupper
GYMMIX, 09/02 16:28 
GYMMIX, 01/11 08:35 
Familjegymnastik, 04/09 09:47 
GYMMIX, 12/12 19:03 
 
Huvudsponsor