Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!

Vi har verksamhet igång tillsvidare
2020-03-17 21:39

Det händer mycket i samhället nu och vi får många frågor om verksamheten.
Styrelsen har ikväll haft videomöte där det beslutades att verksamheten fortsätter tills vidare för symptomfria ledare, gymnaster och gymmixdeltagare

Beslutet grundar sig på att RF och Gymnastikförbundet ännu inte ändrat sina rekommendationer och att Folkhälsomyndigheten vidhåller vikten av fysisk aktivitet.


Läget kan dock ändras från en dag till en annan så håll koll på mail, hemsidan och våra sociala medier för information. Enstaka träningar kan även ställas in med kort varsel av respektive ledare om det skulle bli nödvändigt vid tex ledarbrist.


Ang barn och ungdomsgrupperna:
Vi har sett en tydlig minskning av gymnaster på några träningar och påminner om att meddela när man inte kommer.
Detta för att ge ledarna möjlighet att planera på bästa sätt för de som deltar samt eventuellt ställa in om det blir för få deltagare.


/ Tranemo Gymnastikförening.

Angående Coronaviruset
2020-03-14 11:21
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och som vi tidigare informerat berörda grupper om är Gymnastikens dag 2020 tyvärr inställd. 

Vanliga träningar och pass hålls enligt ordinarie schema, med hänvisning till Folkhälsomyndighetens presskonferens där generaldirektören uppmanade till att fortsätta bedriva fotboll/ishockey- andra träningar som vanligt. Det är ett färre antal personer som är tillsammans och smittrisken är liten. Dessutom behöver barn och ungdomar röra på sig.


Men då smittrisken i samhället ändå bedöms som mycket hög vädjar vi till alla aktiva gymnaster, gymmix-deltagare, ledare, instruktörer och vårdnadshavare att inte besöka idrottshallen om du har symtom som irritation i luftvägar, hosta och andningssvårigheter, gäller även vid mildare luftvägssymtom.


Om du har varit på en resa i ett land med pågående smittspridning (enligt Folkhälsomyndighetens definition) eller har kommit i kontakt med nya coronaviruset på annat sätt vill vi inte att du kommer till hallen under 2 veckor efter hemkomst/ kontakt med virus. 


Utöver detta vill vi även uppmana till att vara extra noga med hygienen. 

Följ allmänna hygienråd för att minska smittspridning.


• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.

• Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. 


Vi följer utvecklingen och allmänna råd och rekommendationer från myndigheterna och kommer att hålla våra medlemmar uppdaterade om verksamheten.

Resultat Tranan Cup 2019
2019-11-09 20:00
Klicka HÄR för att komma till resultatsidan!
PM2 Tranan Cup
2019-10-20 21:54
Nu finns PM2 med tillhörande bilagor (startordningar mm) uppladdade på hemsidan. Läs mer om tävlingen här: Tranan Cup 2019 »

Varmt välkomna till Tranemo den 10 november! 
Tranan Cup 2019
2019-09-21
Tävlingen arrangeras den 10 november
Läs mer om tävlingen här:Tranan Cup 2019 »

Varmt välkomna! 
Nyheter från våra grupper
GYMMIX, 06/08 14:31 
GYMMIX, 14/02 19:39 
GYMMIX, 16/11 21:40 
GYMMIX, 26/08 07:32 
GYMMIX, 24/08 14:37 
 
Huvudsponsor