SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Anpassning av GYMMIX verkamhet efter de nya restriktionerna
2022-01-04 20:12

På grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet gällande maxantal personer i lokaler har vi anpassat vårt schema en tid framåt.

 

Detta innebär att vi inte kan hålla några pass i spinningsalen så de spinningspass vi har hålls i spegelsalen. Som deltagare behöver man då flytta en cykel mellan de båda lokalerna.

 

Passen släpps på Bokadirekt, vänligen tänk på boka din plats men också att avboka din plats om du inte kan komma så någon annan ges möjlighet att träna istället.

För att verksamheten ska kunna bedrivas på ett säkert sätt enligt myndigheter och gymnastikförbundets kriterier har vi dock ett antal anpassningar.
Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska risken för smittspridning.
Läs noga igenom vad som gäller nedan: 

 

ANPASSNINGAR MED ANLEDNING AV COVID -19

  • Stanna hemma om du är sjuk! Även vid lindriga symptom.
  • Begränsat antal platser på passen:

Spinning = 9 bokningsbara cyklar (passet genomförs i Spegelsalen)

Pass i spegelsalen = 9 bokningsbara platser

Pass i nya idrottshallen = 24 bokningsbara platser

  • I avvaktan på pass som ska börja i spegelsal väntar deltagarna nedanför trappan i simhallens cafeteria. Instruktören kommer meddela er när ni kan komma upp. Detta för att det ska vara lättare att hålla avstånd.
  • För dig som deltar på spinningpass är det viktigt att du är medveten om att spinningcykeln måste flyttas mellan spinningssalen och spegelsalen.  Efter passet rengör du den cykel som du använt. Det finns rengöringsmedel och Instruktören visar hur cykeln ska rengöras om du är osäker, fråga gärna hur du ska göra!
  • Ett pass kan komma att ställas in med kort varsel på grund av instruktörs sjukdom. Information kommer att skickas ut till de som bokat sig på passet så ange kontaktuppgifter där som du kollar av innan passet.
  • Det kommer finnas tillgång till handsprit men vi uppmanar att tvätta händerna innan våra pass. Tänk också på att hålla avstånd innan, under och efter passen.

Vi ser ändå fram emot att köra igång och hoppas på många svettiga och roliga pass för friska och symptomfria ledare och deltagare.
Vi tackar i förväg för er förståelse för de anpassningar vi beslutat om dessa speciella tider!

 

Välkomna!
Instruktörerna på Gymmix 

 

Du hittar det tillfälliga schemat här.

Gott nytt år!
2022-01-02 10:39

BoU:
Vi startar vår ordinarie verksamhet för barn och ungdom vecka 2.

 

GYMMIX:
Pga rådande restriktioner från folkhälsomyndigheten och Svenska gymnastikförbundet kopplade till Covid-19 gällande maxantal i lokaler kommer vi att se över hur vi kan bedriva vår verksamhet.

 

Vi återkommer så snart vi kan med ett tillfälligt schema.

Schema för BoU grupperna finns nu utlagt.
2020-08-23 22:27

Vi startar verksamheten v 36.

I början av v 35 (tisdag eller onsdag) kommer de som deltog förra terminen att få mail med viktig information från respektive ledare. 
Även ni som står i kö kommer att få mail med besked och information inom kort. 
 
 
Gymmix start v.36
2020-08-15 18:04
Gymmix startar passen i idrottshallen v.36.
Mer info se gymmix startsida!
Vi har verksamhet igång tillsvidare
2020-03-17 21:39

Det händer mycket i samhället nu och vi får många frågor om verksamheten.
Styrelsen har ikväll haft videomöte där det beslutades att verksamheten fortsätter tills vidare för symptomfria ledare, gymnaster och gymmixdeltagare

Beslutet grundar sig på att RF och Gymnastikförbundet ännu inte ändrat sina rekommendationer och att Folkhälsomyndigheten vidhåller vikten av fysisk aktivitet.


Läget kan dock ändras från en dag till en annan så håll koll på mail, hemsidan och våra sociala medier för information. Enstaka träningar kan även ställas in med kort varsel av respektive ledare om det skulle bli nödvändigt vid tex ledarbrist.


Ang barn och ungdomsgrupperna:
Vi har sett en tydlig minskning av gymnaster på några träningar och påminner om att meddela när man inte kommer.
Detta för att ge ledarna möjlighet att planera på bästa sätt för de som deltar samt eventuellt ställa in om det blir för få deltagare.


/ Tranemo Gymnastikförening.

Nyheter från våra grupper
GYMMIX, 04/01 20:07 
GYMMIX, 02/01 10:24 
GYMMIX, 01/11 08:35 
Familjegymnastik, 04/09 09:47 
GYMMIX, 12/12 19:03 
 
Huvudsponsor