SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillfälligt schema
2022-01-04 20:07

På grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet gällande maxantal personer i lokaler har vi anpassat vårt schema en tid framåt. Detta innebär att vi inte kan hålla några pass i spinningsalen så de spinningspass vi har hålls i spegelsalen. Som deltagare behöver man då flytta en cykel mellan de båda lokalerna.

 

Passen släpps på Bokadirekt, vänligen tänk på boka din plats men också att avboka din plats om du inte kan komma så någon annan ges möjlighet att träna istället.

För att verksamheten ska kunna bedrivas på ett säkert sätt enligt myndigheter och gymnastikförbundets kriterier har vi dock ett antal anpassningar.
Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska risken för smittspridning.
Läs noga igenom vad som gäller nedan: 

ANPASSNINGAR MED ANLEDNING AV COVID -19

  • Stanna hemma om du är sjuk! Även vid lindriga symptom.
  • Begränsat antal platser på passen:

Spinning = 9 bokningsbara cyklar (passet genomförs i Spegelsalen)

Pass i spegelsalen = 9 bokningsbara platser

Pass i nya idrottshallen = 24 bokningsbara platser

  • I avvaktan på pass som ska börja i spegelsal väntar deltagarna nedanför trappan i simhallens cafeteria. Instruktören kommer meddela er när ni kan komma upp. Detta för att det ska vara lättare att hålla avstånd.
  • För dig som deltar på spinningpass är det viktigt att du är medveten om att spinningcykeln måste flyttas mellan spinningssalen och spegelsalen.  Efter passet rengör du den cykel som du använt. Det finns rengöringsmedel och Instruktören visar hur cykeln ska rengöras om du är osäker, fråga gärna hur du ska göra!
  • Ett pass kan komma att ställas in med kort varsel på grund av instruktörs sjukdom. Information kommer att skickas ut till de som bokat sig på passet så ange kontaktuppgifter där som du kollar av innan passet.
  • Det kommer finnas tillgång till handsprit men vi uppmanar att tvätta händerna innan våra pass. Tänk också på att hålla avstånd innan, under och efter passen.

Vi ser ändå fram emot att köra igång och hoppas på många svettiga och roliga pass för friska och symptomfria ledare och deltagare.
Vi tackar i förväg för er förståelse för de anpassningar vi beslutat om dessa speciella tider!

Välkomna!
Instruktörerna på Gymmix 

 

Det tillfälliga schemat hittar du här


Nyhetsarkiv
Tillfälligt schema 2022-01-04 20:07
Träning 20222022-01-02 10:24
Yoga tisdagar2021-11-01 08:35
 
Huvudsponsor